Triple-i

Industrialització.

Què és la industrialització?

La industrialització es un procés en el qual activitats o feines es comencen a optimitzar amb màquines o a crear llocs on el principal component per treballar són màquines. Avui dia en els països desenvolupats ja podem trobar milers d’indústries ja que pràcticament està tot industrialitzat.

 

Resultat d'imatges per a "engranajes"

Quan va començar?

La industrialització va començar en el segle XVIII iniciada pel Regne Unit. Aquesta va portar diferents tipus de màquines per treballar o per utilitzar normalment. Aquella industrialització era més bàsica que ara, ja que les màquines actuals són molt millors que les de aquell temps. També actualment s’han implementat més màquines per la vida normal. Desde transports fins a aparells per fer menjar, netejar… En aquell temps les màquines pràcticament només estaven per treballar i en alguns casos per transportar-se.

Com és la industrialització actual?

Actualment les màquines estan substituint als treballadors ja que cada vegada hi han moltes més màquines que estan programades per fer la nostre feina més ràpid i sense cobrar o tenir descansos o dies de baixa… Si més no als països desenvolupats perquè als països que no ho son tant no tenen tantes màquines i si les tenen no son tant desenvolupades com per contar per 10 treballadors. Pràcticament són per facilitar o optimitzar la feina mentre aquestes són controlades per un treballador. En els països més desenvolupats aquestes màquines ja són automàtiques.

 

Desplaçat dalt de tot